Micro Yuan’er_04

Micro Yuan'er Hutong Beijing, China

Steps form an elevated reading nook in the library are mimicked by a wide picture window, allowing children to climb up and look out as they flip through a volume or two. AKTC / ZAO/standardarchitecture, Su Shengliang

Aga Khan Award for Architecture 2014-2016 Cycle (Shortlisted Project # 7): Micro Yuan’er – Hutong/courtyard Renovation, Beijing, China

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.